Феновете смятат, че това е следващата жертва на Аря Старк


Нова теория от света на Игра на тронове предполага, че Аря Старк ще отнеме живота на още един главен персонаж в шоуто.

В трети епизод на финалния осми сезон се състоя епичната битка за Зимен хребет, когато живите се изправиха срещу мъртвите. Тогава именно Аря Старк сложи край на всичко, пронизвайки Краля на нощта и карайки армията на белите бродници да изчезне.


Сигурно помните, че преди да стори това, Аря проведе кратък разговор с Мелисандра. Тогава Червената жрица ѝ припомните думите си от трети сезон на сериала. Тогава тя каза на Аря, че тя "завинаги ще затвори кафяви, сини и зелени очи".

Кафявите и сините очи принадлежаха на Уолдър Фрей и Краля на нощта, тъй че остава следният въпрос - на кого са зелените?

Някои фенове смятат, че третата голяма жертва на Аря ще бъде Денерис Таргариен. Основната теория е, че в предходния епизод лицето на Драконовата кралица бе снимано отблизо, подчертавайки нейните силно зелени очи.

"Никой ли не мисли, че всички тези близки кадри на лицето на Денерис, бяха нарочно направени, за да ни припомнят зелените очи на Денерис", пише един от зрителите на "Игра на тронове".

Един от акцентите на миналия епизод бе цялостният намек, че Денерис е готова да опожари Кралски чертог и да отнеме купища невинни животи, само и само за да победи Церсей и да седне на Железния трон. Драконовата кралица видимо търпи промяна в своята психическа нагласа, породена и от многото лични жертви, която тя понесе. Припомняме ви, че в третия епизод от сезона тя загуби близкия си съветник сър Джора Мормон, а в предишната серия остана без още един от драконите си и един от най-скъпите си хора - Мисандей.

Всичко това доведе до теорията, че Денерис ще тръгне по стъпките на своя баща - Лудия крал, респективно превръщайки се в "Лудата кралица". Някои смятат, че в случая зелените очи от пророчеството на Мелисандра водят към Церсей, но ако това не е така?

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни