Поп звездата Ариана Гранде наруши мълчанието след шокиращата смърт на бившия ѝ приятел Mac Miller. Хип-хоп изпълнителят почина след свръхдоза преди два дни, а Гранде реагира на смъртта му с негова черно-бяла снимка в социалната мрежа Instagram.

Вчера американската певица се видя принудена да изключи функцията за коментари в Instagram, а причина за това бяха хилядите коментари срещу нея от страна на троловете. Мнозина обвиниха именно нея и раздялата ѝ с Mac Miller за неговата смърт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Гранде и Mac Miller бяха заедно около две години, преди да се разделят през април. Певицата потвърди за раздялата им със story в Instagram през май. "Това е един от най-добрите ми приятели в целия свят и един от любимите ми хора на планетата", написа тя, добавяйки: "Уважавам го и го обожавам безкрайно. Благодарна съм да го имам в живота си под всякаква форма и по всяко време, независимо как се е променяла връзката ни и какво крие Вселената за всеки от нас! Безусловната любов не е егоистична. Това е да искаш най-доброто за някой човек, дори и в момент, когато това не си ти."

Ариана Гранде коментира и проблемите на Mac Miller със зависимостта, отговаряйки в туит до свой фен: "Грижа ме е за него и се опитвах да го подкрепям в битката за трезвеност, молех се за неговия баланс с години (и винаги ще го правя, разбира се). Не съм споделяла колко лудо и колко трудно бе всичко това, но наистина бе така. Ще продължа да се моля от дъното на сърцето си, докато той се справи с всичко това."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар