"Аквамен" бе филмът, от който DC наистина се нуждаеше, за да тръгне нагоре по отношение на своята кино вселена. След като дълго време студиото категорично губеше "войната" с основния си конкурент Marvel, комерсиалният успех на "Аквамен" и добрите отзиви от критика и фенове определено подействаха стимулиращо.

Филмът на Джеймс Уан заработи повече от един милиард долара в боксофиса, давайки път на последвалите успешни проекти "Шазам!" и "Жокера". Всичко това определено повдигна позападналото самочувствие на DC, които преживяха твърде много провали по отношение на филмовите си проекти.

Яхия Абдул-Матин II е един от актьорите, взели участие в "Аквамен". Там той изигра ролята на Черната манта. Абдул-Матин също разсея всички съмнения, че "Аквамен" може да остане без продължение, заявявайки, че най-вероятно продължението на лентата ще стане факт през 2022 година.

Черната манта
Яхия Абдул-Матин като Черната манта в "Аквамен"

"Аквамен" 2 се случва!", заяви чернокожият актьор в интервю пред Uproxx, добявайки: "Случва се и вярвам, че можем да го очакваме през 2022 година. Развълнувам съм, че съм част от всичко това. Черната манта ще се завърне и се надявам, че той ще предизвика далеч повече проблеми, отколкото в първия филм."

Освен звездата Джейсън Момоа и Яхия Абдул-Матин II, участие в "Аквамен" взеха още Амбър Хърд, Уилям Дефо, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен и Никол Кидман.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар