Актьор от "Аквамен" потвърди очевидното: Филмът ще има продължение


"Аквамен" бе филмът, от който DC наистина се нуждаеше, за да тръгне нагоре по отношение на своята кино вселена. След като дълго време студиото категорично губеше "войната" с основния си конкурент Marvel, комерсиалният успех на "Аквамен" и добрите отзиви от критика и фенове определено подействаха стимулиращо.

Филмът на Джеймс Уан заработи повече от един милиард долара в боксофиса, давайки път на последвалите успешни проекти "Шазам!" и "Жокера". Всичко това определено повдигна позападналото самочувствие на DC, които преживяха твърде много провали по отношение на филмовите си проекти.

Яхия Абдул-Матин II е един от актьорите, взели участие в "Аквамен". Там той изигра ролята на Черната манта. Абдул-Матин също разсея всички съмнения, че "Аквамен" може да остане без продължение, заявявайки, че най-вероятно продължението на лентата ще стане факт през 2022 година.

Черната манта
Яхия Абдул-Матин като Черната манта в "Аквамен"

"Аквамен" 2 се случва!", заяви чернокожият актьор в интервю пред Uproxx, добявайки: "Случва се и вярвам, че можем да го очакваме през 2022 година. Развълнувам съм, че съм част от всичко това. Черната манта ще се завърне и се надявам, че той ще предизвика далеч повече проблеми, отколкото в първия филм."

Освен звездата Джейсън Момоа и Яхия Абдул-Матин II, участие в "Аквамен" взеха още Амбър Хърд, Уилям Дефо, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен и Никол Кидман.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни