Apple се готви за продуктивна 2017 година, като се очаква калифорнийският технологичен гигант да ни предложи три нови модела на своя iPhone. Този, който трябва да наблюдаваме най-внимателно обаче, носи кодовото име "Ferrari".

И както вероятно сами се досещате, става въпрос за iPhone 8. Който може да предложи някои революционни нововъведения, ако слуховете се окажат верни. Към тях можем да причислим AMOLED екран, изцяло покриващ предната част на устройството и A11 чип. Говори се и за извит екран при следващия iPhone, както и за връщане на стъкленото покритие.

Освен iPhone 8, Apple планира традиционните "S" версии на вече съществуващите iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Всичките три модела на този етап носят работни названия D20, D21 и D22.

Както винаги, iPhone 8 би трябвало да види бял свят през месец септември 2017 година. След като много хора отново останаха разочаровани от липсата на "уау" нововъведения при iPhone 7, остава да видим, какво ще ни предложат този път от Apple. Определено "Ferrari" е обещаващо кодово име за модела, това няма как да отречем.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар