Не е тайна за никого, че Apple е една от най-успешните и популярни компании в света. Успехът ѝ включва много компоненти, които поддържат нивото ѝ на върха вече няколко години. От iPhone до Apple Watch, всеки един продукт се продава „като топъл хляб“ и се търси, незвисимо от пазарната му цена.

Марката залага на изискания си дизайн, който излъчва качество и класа. Един от най-главните елементи е именно визуалната красота. Всеки един от продуктите, предлагани от марката, има гладка повърхност, удобна за хващане и стилен цвят. Външният вид е едно от първите неща, които подтикват човек да прояви интерес към нещо или някого. С иновативния си дизайн, чиято есенция пази с всеки нов продукт, марката стимулира визуално потенциалните купувачи и се докосва до първичната човешка природа.

Apple създава разнообразие от продукти: прави телефони, iPad таблети, iPod и Mac. Те са най-познати на масата, както на по-новите клиенти, така ѝ на ветераните в ползването на тази марка. Но на 9 септемрви 2014 г. по време на представянето на iPhone 6, нов продукт дебютира – Apple Watch, давайки начален тласък на следващите по-грандиозни стъпки на компанията. С този часовник брандът печели още повече аудитория, която е впечатлена от иновацията и от идеята зад него – да има цялостно устройство за здраве и фитнес, което изглежда добре на ръката, превъплащаващо типичния за Apple дизайн.

Следващата стъпка към навлизането на бранда в сферата на здравето е устройството Beddit. То ни беше представено за първи път миналата година, но сега ни е предложена по-ефективна и подобрена негова версия. Вeddit Sleep Monitor е много тънка и мека лента, която автоматично и почти с прецизна точност измерва, управлява и подобрява съня на потребителите. То се свързва с приложение със същото име в телефона и в него могат да се следят времето на сън, сърдечния ритъм, дишане, температура и влажност на стаята. И най-важното – няма нужда да се зарежда, използва само USB.

То цели да даде ясна представа за здравословните навици на хората, които го използват и да им помогнат да подобрят начина си на живот.  Има ли човек, който може да функционира качествено през деня, ако не се е наспал?

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар