Apple се връща към 4-инчовия модел на iPhone


Рекордните продажби на 4.7-инчовия iPhone 6S и 5.5-инчовия iPhone 6S Plus са доказателството, че хората в днешно време обичат по-големите по размери смартфони. В крайна сметка, все повече потребители гледат на телефоните си най-вече като на средство за забавление и комуникация, а чак след това се сещат, че това всъщност са... телефони.

Какво обаче остава за хората с по-малки ръце, които изпитват сериозни трудности да се справят с нарастващите по размери мобилни устройства? Тези от вас, които попадат в тази графа, знаят колко трудно е да се борави с голям смартфон.

По всичко изглежда обаче, че от Apple вече са помислили за онези свои потребители, които предпочитат по-малките 4-инчови модели на iPhone.

Съобщава се, че през следващата година калифорнийският технологичен гигант ще пусне в продажба нов 4-инчов модел на iPhone с метален дизайн. Устройството ще достигне до потребителите в три различни цвята, като се очаква да разполага с A9 процесор, подобно на iPhone 6S и iPhone 6S Plus, и ще поддържа функцията Apple Pay.

Разочароваща обаче е информацията, която достига до нас относно камерата на новия 4-инчов модел. Говори се, че камерата на устройството ще бъда същата по параметри с тази на iPhone 5, което означава 8 мегапиксела за задната и 2 мегапиксела за средната.

Мин-Чи Куо, анализатор на KGI Securities прогнозира, че цената на новия 4-инчов iPhone ще варира между 400 и 500 долара на територията на САЩ, което е сравнително ниска сума за бранда.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни