Apple представя новите iPhone на 12 септември


Технологичният гигант Apple ще представи новите смартфони iPhone на 12 септември, потвърдиха официално от американската компания.

От Apple вече са изпратили покани за специалното си събитие, което ще се проведе в Steve Jobs Theater в Купертино, Калифорния. Освен новите модели iPhone, Apple ще представи още новите Apple Watch и iPad. Събитието ще стартира в 10 часа сутринта местно време.

Но какво ще представляват новите iPhone?

Очаква се видим три нови iPhone-а - 6.1-инчов iPhone 9, ъпдейтван 5.8-инчов iPhone X и 6.5-инчов iPhone X Plus.

5.8 и 6.5-инчовите модели ще пристигнат с OLED дисплеи и най-вероятно по-бърз A12 процесор и подобрени двойни камери.

Колкото до новия 6.1-инчов модел, на този етап наричан iPhone 9, очаква се чисто визуално той да наподобява настоящия iPhone X. Очаква се обаче дисплеят да бъде LCD, а не OLED. Очакванията са този iPhone да има само една задна камера. Според някои слухове, новият модел няма да има функцията 3D Touch. Очаква се той да пристигне в различни цветове.

С интерес се очакват и новите Apple Watch от четвърта серия. Очаква се техните дисплеи да бъдат по-големи от досегашните.

Колкото до новите iPad, според някои слухове Apple ще замени 10.5-инчовия си таблет с 11-инчов. Ще има и ъпдейт на iPad Pro.

Някои технологични журналисти очакват и евентуално обявяването на нов MacBook, който да наследи настоящия MacBook Air. Ако това стане факт, то вероятно екранът ще бъде увеличен на 13 инча, а този път компютърът ще бъде и с Retina дисплей.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни