Apple представя следващия iPhone на 9 септември


Apple отново открехва завесите към новите си продукти, като американската компания вече изпрати покани за събитие, организирано на 9 септември.

Очаква се на него да бъде показан следващият модел на iPhone, а следвайки методиката на компанията, би трябвало да видим появята на iPhone 6S. Очаква се да ни бъде показано и ново издание на iPhone 6 Plus.


Според информация на CNET, твърде възможно е от Apple да са подготвили и представянето на ново устройство от типа Apple TV, имайки предвид, че не видяхме такова по време на събитието на компанията през юни.

Други пък прогнозират, че можем да бъдем изненадани и с нови модели на iPad.

Събитието през септември идва точно година след миналогодишното, когато за първи път бяха представени iPhone 6 и iPhone 6 Plus. И двете устройства пожънаха сериозен комерсиален успех, като благодарение на тях, и въпреки спадащите продажби на iPad, Apple обяви солидни печалби през миналия месец.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни