Антоан Фукуа ще режисира римейка на "Белязаният"?


Филмовата класика "Белязаният" ще има нов съвременен римейк, а най-вероятно лентата ще бъде режисирана от Антоан Фукуа. Това поне гласят последните спекулации по темата, идващи от Холивуд.

На 50-годишния Фукуа явно му върви на съвременни прочити на стари класики, имайки предвид, че той режисира и "Великолепната седморка", който предстои да видим на голям екран през следващия месец. Фукуа е добре познат на киноманите от шедьовъра си "Тренировъчен ден" с Дензел Уошингтън и Итън Хоук, като в биографията му на режисьор влизат още ленти като "Крал Артур", "Снайперист", "Бруклинските стражи", "Код: Олимп" и други.

Deadline информира, че Фукуа вече преговаря с Universal Pictures за работата. Нужно е да се отбележи, че съвременната версия на "Белязаният" ще бъде такава в пълния смисъл на думата. Цялостната концепция за филма, базираща се на извървания път на един емигрант от самата нула до върха на престъпните пирамиди няма да се промени, но действието на филма ще се развива в днешен Лос Анджелис. В легендарната версия на Брайън Де Палма от 1983 година, с Ал Пачино в главната роля, действието се развиваше в Маями.

Сценарист на римейка ще бъде Джонатан Хърман, който написа и пожъналия огромен успех биографичен филм "Директно от Комптън", разказващ ни историята на легендарната рап група N.W.A.

Това ще бъде и трета версия на "Белязаният" до този момент. Оригиналният филм датира от вече далечната 1932 година. Тогава лентата е режисирана от Хауърд Хоукс, а в ролята на главния герой Антонио "Тони" Камонте влиза Пол Муни.

Далеч по-популярен е римейкът на Брайън Де Палма от 1983 година. В него Ал Пачино влиза в кожата на кубинския емигрант Тони Монтана, изигравайки една от най-популярните роли в цялата си кариера.

На този етап все още няма информация, нито пък слухове, кой би могъл да бъде избран за главната роля във втория римейк на "Белязаният". Не се споменава и от каква националност ще бъде протагонистът, след като досега сме виждали историята на емигранти от Италия и Куба.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни