Мащабна битка на живот и смърт между хората и машините ни очаква в новия филм от поредицата – Трансформърс: Последният рицар този юни в кината. А към продукцията се присъединява самият сър Антъни Хопкинс, чийто глас чуваме още в първия трейлър, а ефектните екшън сцени обещават още по-зрелищно преживяване в киносалоните.

Несъмнено първите кадри навяват чувство на обреченост като проследяват най-кървавите моменти от човешката история, наситени с насилие и страдание - средновековни войници, търсещи път в гората; рицари със запалени стрели; изгрева на нацизма в Европа. И на фона на тези исторически обрати, героят е мъртъв. Останките на Оптимус Прайм се носят в безтегловност в космоса, предвещавайки нови тежки времена за човечеството.

Сериозните кадри и присъствието на сър Антъни Хопкинс предполагат, че петата част от поредицата ще даде един по-сериозен поглед върху природата на саможертвата, сблъсъка между хората и машините и смисъла на войната и насилието. Но Майкъл Бей обещава да не изневери на себе си и да избухне със зрелищния екшън, който всички очакваме.

В Трансформърс: Последният рицар към Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс и Джош Дюамел ще се присъединят Стенли Тучи, Лора Хадок (Пазители на Галактиката, Капитан Америка: Първият отмъстител), Джон Гудман (Трансформърс: Ера на изтребление, Арго) и др. Режисьор на продукцията отново е Майкъл Бей.

Трансформърс: Последният рицар идва в кината на 3D и IMAX 3D на 23 юни 2017 г.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар