Тя се казва Анна-Мария. Повечето неща, с които се е занимавала дотук, са свързани с мода. Обича да експериментира с визии върху хора, които я вдъхновяват. Музиката - това обаче е нещото, което я зарежда с енергия, удовлетворение и желание да твори. В момента работи върху проект за детройтския бранд ‘‘Paid Actor‘‘, дело на Десислава Терзиева, като се занимава активно и с музика, която се превърна в основния ѝ фокус през изминалата година. След няколко успешни концептуални събития в Тел Ми, стартира самостоятелния си проект ИСТЕРИКА, който се съсредоточава главно върху електро клаш музиката и визуално-сетивните провокации към публиката. Това истински е музикалният жанр, който я кара да излиза от кожата си. На 13 октомври е подготвила специален 5-часов ди-джей сет за концептуалното парти I Fink U Freeky в Мixtape 5.

Saada Bonaire - "Invitation"

 

Soft vibrations, както казват двете мадами от немското, осемдесетарско дуо. Супер секси инструментал и текст. Това е песен за целувки.

Boy Harsher - "Pain"

 

Boy Harsher са дарк електро дуо, което създава зловещо интензивен и динамичен звук с ефирни вокали. Улавят носталгията на 80-те по модерен начин, елегантно сливайки старото с новото. Трябва да видите как се движат хората на тази музика.

Cerrone - "Supernature"

 

Това парче е толкова много неща. Ритъмът и sci fi лириките са извън този свят. Всичко, което трябва да има в едно истинско диско произведение е тук.

Les Animaux Sauvages - "Take Me Home"

 

Tези тримата нямат нужда от представяне. Oбожавам музика им, както и начина по който хората се движат на нея. Благодарна съм, че това се случва на родна земя.

Inhalt - "Occupations"

 

Това е парчето, което промени всичко за мен.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар