Aniventure Comic Con посреща родните уеб сериали


Звездите от уеб сериалите “Не така, брат!“ и „Следвай ме“, както и лицата от поредиците „А на бас“, „Секс лафче“, #EVA и най-новото уеб риалити Dance Arena, ще се съберат за първи път заедно по време на най-голямото младежко събитие в България Aniventure Comic Con на 9 и 10 септември в София.

Участието на звездите на продуцентите от 7Talents по време на Aniventure Comic Con ще пренесе посетителите в света на Vbox7.com – предпочитаното онлайн място за видео забавление у нас.


Кого ще може да видим там?
В специално обособена зона, 7Talents ще ни срещнат с любимците на тийнейджърите - Мино Караджов, Надя Петрова и Иван Тишев от „Не така, брат“, а също така и с певицата Тита и нейната съперничка в сериала „Следвай ме“, Лина Роскин.

„Не така, брат!“ е първият онлайн сериал у нас, носител на наградата „Златен чадър“ за най-добър уеб сериал от международния фестивал Mediamixx 2017 в Солун. От своето създаване досега, уеб сериалът успя да реализира над 20 милиона гледания онлайн, а феновете на поредицата в социалните мрежи вече са над 120 хиляди.

Уеб тийн драмата “Следвай ме“, в която главни действащи лица са Тита и Лина Роскин, е сред новите продукции на 7Talents, но само за първите две седмици от своя старт успя да реализира над два милиона и половина гледания онлайн и бързо се наложи като фаворит на аудиторията.


Звездното уеб присъствие на Aniventure Comic Con ще допълнят най-добрите участници от първото в България танцово уеб риалити Dance Arena. Предизвикателства за всички посетители ще има и от репортера Дани Петканов, който е лице на шоуто „А на бас”. В него търсачите на приключения отговарят на различни щури задачи, които Дани им възлага. Любимците на тийнейджърите - Мона от „Секс лафче“ и Ева Георгиева от #EVA също ще бъдат сред лицата, които ще видим по време на събитието.

Пълната програма и подробности за участието на звездите на 7Talents в специалната Vbox7.com зона на Aniventure Comic Con ще бъдат поетапно обявени във Facebook страницата и блога на Vbox7.com.

По време на Aniventure Comic Con ще видим и някои от най-интересните световни графити и комикс артисти, актьори от сериалите „Игра на тронове“ и „Дневниците на вампира“, както и редица майсторски класове, много гейминг турнири, конкурси и фен срещи.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни