Една от култовите български банди Анимационерите представи видео към първия си сингъл от своя трети студиен албум.

Клипираното парче носи името "Bar Good", като "космическото" видео към него е заснето изцяло в столичния клуб "Терминал 1". Режисьор на видеото е Александър Крумов, който има в портфолиото си ангажименти към компании от калибъра на Universal и Sony Pictures. Негови филми са награждавани и на редица международни фестивали.

Самият Александър Крумов разкрива, че е страстен фен на Анимационерите от самото създаване на бандата, която винаги ни е радвала с експериментална и нестандартна музика. Нещо, което е добре известно на хората, които познават творчеството на Анимационерите, датиращо с години назад.

 

Анимационерите имат два издадени албума до този момент - "А" и "Плюс", а през 2016 година се очаква да бъде завършен и третият албум на бандата. По проекта се работи в студио "Блуба Лу", като гост музиканти в него са Константин Кацарски – Koka Mass Jazz, на барабани и Милен Методиев от Макрофон на бас. Записана е първата половина от албума, а оставащите 6 парчета ще се запишат следващата година. Мастерингът се прави в Ротердам от Misjah, който е работил със световноизвестни артисти от ранга на Josh Wink.

А ако случайно сте зажаднели за интригуващия и експериментален саунд на Анимационерите, материал от третия албум на бандата ще можете да чуете още следващата сряда (30 декември). Тогава бандата ще обедини сили с Babyface Clan и ще се качи на сцената на столичния клуб Mixtape 5 в предновогодишен концерт.

Освен титулярите Георги Згуров-Гурко, Николай Бекриев и Цветан Методиев, гост музиканти за концерта на 30 декември ще са Росен Ватев от Jeremy? и Сафо и Евден Димитров от DAYO и SOUTHWICK

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар