Анимационерите докосват Космоса с видео към "Bar Good"


Една от култовите български банди Анимационерите представи видео към първия си сингъл от своя трети студиен албум.

Клипираното парче носи името "Bar Good", като "космическото" видео към него е заснето изцяло в столичния клуб "Терминал 1". Режисьор на видеото е Александър Крумов, който има в портфолиото си ангажименти към компании от калибъра на Universal и Sony Pictures. Негови филми са награждавани и на редица международни фестивали.

Самият Александър Крумов разкрива, че е страстен фен на Анимационерите от самото създаване на бандата, която винаги ни е радвала с експериментална и нестандартна музика. Нещо, което е добре известно на хората, които познават творчеството на Анимационерите, датиращо с години назад.

Анимационерите имат два издадени албума до този момент - "А" и "Плюс", а през 2016 година се очаква да бъде завършен и третият албум на бандата. По проекта се работи в студио "Блуба Лу", като гост музиканти в него са  Конастантин Кацарски – Koka Mass Jazz, на барабани и Милен Методиев  от Макрофон на бас. Записана е първата половина от албума, а оставащите 6 парчета ще се запишат следващата година. Мастерингът се прави в Ротердам от Misjah, който е работил със световноизчестни артисти от ранга на Josh Wink.

А ако случайно сте зажаднели за интригуващия и експериментален саунд на Анимационерите, материал от третия албум на бандата ще можете да чуете още следващата сряда (30 декември). Тогава бандата ще обедини сили с Babyface Clan и ще се качи на сцената на столичния клуб Mixtape 5 в предновогодишен концерт.

Освен титулярите Георги Згуров-Гурко, Николай Бекриев и Цветан Методиев, гост музиканти за концерта на 30 декември ще са Росен Ватев от Jeremy? и Сафо и Евден Димитров от DAYO и SOUTHWICK

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни