След 2 години брак и 12 години връзка, Анджелина Джоли и Брад Пит слагат край на своята приказка. Вчера актрисата е подала документи за развод, в които като причина е посочила "непреодолими различия". Дъщерята на Джон Войт е заявила още, че иска да получи пълно попечителство върху шестте ѝ деца с Пит, но и правото му да ги посещава. От това става ясно, че тя не желае двамата да делят общо попечителство.

Също така Джоли не иска издръжка от все още настоящия си съпруг. Неин адвокат по делото ще бъде Лора Уасър - юристът, който е помогнал на Хайди Клум да се раздели със Сийл, както и на Райън Рейнолдс със Скарлет Йохансон.

Робърт Офър, който също е един от адвокатите на актрисата, що се отнася до публичния ѝ имидж, направи официално изявление, което гласи следното: "Анджелина подаде документи за разтрогване на нейния брак. Решението беше взето за здравето на семейството. Тя няма да коментира, моли семейството ѝ да получи неприкосновеност в този момент."

Снимка: Vanity Fair Italia

ОЩЕ за Анджелина Джоли и Брад Пит:

Анджелина Джоли пред обектива на... Брад Пит

Морската приказка на семейство Джоли-Пит

Само на 15... Анджелина Джоли преди известността

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар