Представете си го. Петък е, а поредната работна седмица вече е останала зад гърба ви. Имате нужда да пуснете щорите на скучния корпоративен свят, да изтръскате прахта от контролера си и да стимулирате сетивата си, потапяйки се във вселената на интерактивното забавление.

Точно така, говорим за добрия стар гейминг. Или онова, което ни прави пътешественици в различни светове, покорители на върхове и своеобразни супергерои. В гейминга сме всичко това, което не можем да бъдем в истинския си живот. И това е напълно окей.

И най-добрият воин обаче има нужда от качествено гориво. Без значение дали ще ограбвате банка в Grand Theft Auto, ще елиминирате терористи в Call of Duty или ще се изправите срещу самия Зевс в God of War, следва да бъдете подготвени. А тук на сцената излиза добрата храна.

Ancestral Superfoods е иновативен български бранд, предлагащ на клиентите си покълнали и ферментирали суперхрани, криещи множество ползи за здравето. Всеки един продукт на компанията е изцяло веган и био сертифициран, без съдържание на глутен. Зърнените култури, използвани от Ancestral Superfoods, са подбрани с внимание и любов, осъществявайки пробиотична функция в помощ на вътрешния микробен баланс. Сред големите предимства на продуктите на Ancestral Superfoods е наличието на живи ензими, които от своя страна подпомагат усвояването на храната.

Без значение дали играете на конзола или мощен геймърски PC, няма никакъв спор, че вашата физика и психика трябва да бъдат на ниво, особено ако ви предстои по-дълга сесия. Или пък денонощен стрийм в Twitch, което е една от новите мании. В следващите редове ще разгледаме продуктите на Ancestral Foods, свързвайки ги с популярните видео игри, от които биха могли да бъдат вдъхновени. Суперхрана за супер гейминг, защото дори виртуалните герои имат нужда от добри нутриенти.

Druidess

Друидът е първият герой, с когото успях да превъртя любимото си RPG Diablo II: Lord of Destruction. Сами по себе си, друидите са магьосници, които живеят в пълна хармония с природата. Стихии като огън, земя и ветрове им принадлежат, а в култовата игра на Blizzard те имат способността да се трансформират във вълк или мечка, увеличавайки мощта си.

Ancestral Superfoods

Druidess е продукт на Ancestral Foods, предазначен специално за дамите. Благодарение на богатата си формула от витамини, минерали, фибри и ензими, Druidess подпомага женската красота и енергия. Освен това, формулата успешно стимулира обмяната на веществата и спомага за редуциране на теглото.

В случай че и вие, също като нас, очаквате с нетърпение предстоящия римастър на Diablo II, Druidess е перфектната компания за изграждане на силен и безмилостен Друид - един от най-вълнуващите герои в категорично най-великото RPG на всички времена.

Chieftain

Странни хора са били древните гърци - да стартираш война заради една жена? Всъщност, замисляйки се, това изглежда напълно в рамките на нещата, когато въпросната жена е наричана от поетите “Хубавата Елена”. Явно си е струвало.

Българското гейм студио Creative Assembly Sofia е един от светлите примери, че качествени гейминг продукти могат да се създават и у нас. Компанията е разработчик на стратегията в реално време Total War Saga: Troy, която ще ви пренесе във времената на Троянската война и ще тества уменията ви на пълководец. 

Формулата за мъжка сила и енергия Chieftain е перфектният спътник за геймърите, които искат да влязат в обувките на легендарния Ахил. Разработен с внимание към по-силния пол, Chieftain ще ви осигури зверски тласък на имунитета, докато същевременно успешно заздрави чревната флора. Един от ключовите компоненти в продукта е лесноусвоимият растителен протеин от покълнал коноп, който ще ви доближи до силата на Ахил и ще направи възстановяването по-бързо.

Ancestral Superfoods

Стратегиите в реално време са вълнуващи, но бъдете бдителни - тук всяка една грешка ще бъде наказана, също както на бойните полета в миналото. Подгответе ума и тялото си, за да бъдете максимално ефективни, превръщайки се в непобедим пълководец.

Warrior

Амазонката, изобразена върху Warrior продукта на Ancestral Foods, не е там просто за красота. Независимо дали първо се сещате за амазонката от Diablo II или за Даяна Принс - “Жената чудо” в света на DC, вероятно свързвате гордата ѝ осанка с всичките тези качества - сила, безстрашие, увереност. 

Според легендите, амазонките са древни жени-воини, населявали районите около река Амазонка на южноамериканския континент. Преданията казват, че амазонките били толкова добри и изкусни в битка, че славата им се разпростирала по целия свят. Тези дами са били последното, което бихте искали да видите срещу себе си на бойното поле.

Ancestral Superfoods

Warrior е висококачествен растителен протеин, съдържащ 14 различни съставки за прилив на сила и енергия. Допълнителното наличие на витамини, ензими и материали допълва перфектно формулата, която бихте могли да използвате преди или след тренировка. Или просто за силно начало на деня. Без значение дали целта ви е качване на мускулна маса или сваляне на тегло, и в двата случая ще имате нужда от качествен протеин. Доверете се на амазонката на Ancestral Foods.

Oracle

Оракулите са мистични създания със свръхестествени способности, които са имали умението да предсказват бъдещето. За тях често се говори в скандинавската митология, като вероятно всички помните и оракула от хитовия сериал “Викинги” на History Channel. Викингите са вярвали, че съдбата им е решена от самото им раждане, а оракулите са тези, които могат да разчетат намеренията и желанията на боговете. 

Ако сте готови за нова сесия с превъзходната Assassin’s Creed: Valhalla на Ubisoft, може би е време да изострите ума си и да извлечете възможно най-доброто от себе си. 

Ancestral Superfoods

Представяме ви Oracle.

Oracle е специално разработен с мисията да помогне на мозъчната функция, правейки ви по-концентрирани, по-креативни и с чисто нов фокус. Формулата подпомага добрия сън, като същевременно ще балансира нервната ви система и ще отвори изцяло нови хоризонти пред вътрешното ви “аз”. Бъдете оракулите на собствената си съдба.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар