От Sony Pictures Entertainment анонсираха своя предстоящ филм, който ще бъде посветен на легендарните кукли Барби и в чиято главна роля ще влезе комедийната актриса Ейми Шумър.

Изборът на харизматичната актриса, активно застъпваща се за каузата да бъдем позитивни към своите тела, без значение дали те отговарят на общоприетите стандарти, не е случаен.От няколко години ръководството на Mattel (компанията, която произвежда куклите Barbie - бел.ред.), опитват да избавят куклата от имиджа на перфектната блондинка безделница. Към настоящия момент се произвеждат кукли с различна височина и размери, цвят на косата и на кожата. Барби вече гради кариера в медицината, IT сферата и политиката.

Бъдещият филм ще разказва за момиче, което е далеч от идеалните стандарти, но живее в идеалния свят на Барби. В един прекрасен ден тя разбира, че изобщо не се вписва в обкръжаващата я идилия. На главната героиня ѝ предстои да приеме своите несъвършенства и да докаже на себе си и околните, че да си различен е готино. Задачата не е лесна, но определено е предизвикателна и благородна.

А ние вече сме виждали Ейми Шумър в подобна роля. Това се случи преди година в календара на Pirelli за 2016 година, който беше посветен на силните жени - тези, които са постигнали много в своята сфера и името им определено има значение.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар