Ако случайно сте от хората, които притежават Kindle и ценят удобството и предимствата на електронните четци, то вероятно ще останете щастливи от новината, че още през следващата седмица Amazon ще разкрие детайли около най-новата версия на най-популярния електронен четец на планетата.

Това бе потвърдено от изпълнителния директор на компанията Джеф Безос, който потвърди чрез акаунта си в Twitter, че осмата генерация на Kindle е почти завършен проект. А детайли ще има след седмица.

Това ще бъде и първият Kindle от известно време насам.

Kindle Voyage бе представен през месец октомври 2014 година, като тогава устройството можеше да се похвали с нов стъклен дисплей с по-висока резолюция, както и с функция за адаптивно осветление.

През юни 2015 Amazon ни представи ъпдейт на популярния Kindle Paperwhite, който ни осигури по-високата резолюция на екрана, която познаваме от Voyage, както и нов фонт.

На този етап все още не е ясно какво точно планира да ни представи Amazon с най-новата версия на електронния четец, но поне вече знаем, че няма да чакаме дълго, за да разберем. От Wired вече предположиха, че е възможна интеграция на новия Kindle с Alexa и Audible.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар