Вселената на Хари Потър е безспорно една от най-обичаните от малки и големи в световен мащаб. С годините вълшебната поредица на Дж. К. Роулинг успя да си създаде милиони фенове по цялото земно кълбо, а към тях можем да причислим и по-голяма част от нашия екип.

Изключително малко са успешните франчайзи от подобен калибър в световната литература, като не е изненадващо, че и до днес магическият свят на Роулинг продължава да се разраства. Пример за това е наскоро излезлият филм "Фантастични животни и къде да ги намерим" с участието на Еди Редмейн. А не толкова отдавна стана ясно, че поредицата за приключенията на Нют Скамандър ще се развие в рамките на цели пет филма.

Bored Panda събра за нас някои изключителни минималистични татуировки на тема "Хари Потър", част от които ще можете да разберете, единствено ако сте истински potterhead. Разгледайте следните изображения и преценете сами - влизате ли в тази категория?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар