Alex P отново атакува летния сезон, като софиянецът представи видеото към един от последните си проекти, носещ името "Ларш".

Режисьор на "морското" видео е Радостин Събев - Шошо, докато бийтът е дело на BK Beatz и X.

Хип-хоп гордостта на Люлин може би малко закъсня с пускането на този трак, имайки предвид, че вече сме август. Но както се казва, по-добре късно, отколкото никога. Ако парчето се приеме добре от феновете, със сигурност това ще осигури няколко "плюс" участия на родния рапър.

 

Alex P е едно от доста актуалните имена на българската рап сцена в последните години. Дълго време той правеше музика, без да се радва на кой знае каква популярност, но успя да "гръмне", благодарение на няколко доста успешни парчета. И в момента софиянецът продължава да разчита на атрактивни видеоклипове и провокативни текстове, за да поддържа интереса на феновете. Остава да видим как ще се приеме най-новата му идея "Ларш".

През 2012 година Alex P спечели наградата "Най-добро МС" на 359 Hip Hop Awards - единственото шоу отличаване на най-заслужилите имена в българския хип-хоп.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар