Със сигурност името Алексис Оханян не говори нищо за мнозина. За определени хора обаче това име е синоним на вероятно най-голямата онлайн платформа за новини, която позволява и създаването на всякакъв вид дискусии - Reddit. Всъщност, Оханян е съосновател на Reddit заедно с негов приятел на име Стив Хофман, като началото на проекта е дадено през 2005-та. От тогава насам сайта се превърна в истински гигант, като над 500 милиона интернет потребители влизат в Reddit всеки месец.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) на

Освен с този изключително успешен проект, предприемаческата натура на Алексис му позволява да развива и други дейности. Американецът с германски и арменски корени също така е и инвеститор, като той е известен и със своите изяви на активист за свободното използване на интернета и освен това е милионер. И да, всичко това няма абсолютно нищо общо със света на тениса и въпреки това, именно Оханян се оказа човекът, който да спечели сърцето на вероятно най-великата тенисистка за всички времена.

Естествено става дума за Серина Уилямс, с която Оханян сключи брак през 2017-та година. На пръв поглед това изглежда, като една странна и даже нелогично връзка, особено имайки предвид професионалния път на двамата. Но след запознанството си със създателя на Reddit, сякаш Серина най-после намери любовта, която търсеше толкова години, и която до този момент и обягваше. И още повече, този брак изобщо не пречи на тенис кариерата на именитата американка, а даже може да се каже, че й помага.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на

Нека не забравяме, че Уилямс е вече на 36 години, което изобщо не е малко за една професионална тенисистка и въпреки това тя продължава да е сред най-добрите на корта. Затова и ако погледнем съответните онлайн залагания от bet365 за победител на турнира Уимбълдън 2019 за жени, преди който видяхме оспорвана битка на тревния турнир в Нотингам (особено на двойки), ще видим, че именно Серина Уилямс е с най-добър коефициент за победа - 6.50. Това наистина е забележително, особено ако вземем под внимание факта, че американката е сред най-добрите в тениса вече толкова години.

Серина е в търсене на 8-мата си титла от най-реномирания турнир на трева в тениса и 24-та титла общо от големия шлем, което е наистина невероятен рекорд. И макар нейният съпруг да е далеч от професионалния тенис, той винаги е бил твърдо зад Серина, когато става дума за участия в различни турнири. Интересно е да се отбележи, и че Алексис не веднъж е споделял, че наблюдавайки как Уилямс се състезава професионално на това ниво е променило неговия възглед относно това как се измерва успехът.

Връщайки се на романса между Уилямс и Оханян, то тяхната връзка даде плод през същата година, през която те се бракосъчетаха. През Септември 2017-та Серина роди първата рожда на звездната двойка, която е момиченце и носи името Олимпия. Самото раждане пък се случва благодарение на цезарово сечение поради усложнения, но в крайна сметка всичко приключва успешно за щастливото семейство.

Факт, е че Алексис Оханян не е чак толкова известен колкото своята знаменита половинка. Но това изобщо не пречи на милионера предприемач от Ню Йорк да стане мъжът, който да успее да спечели сърцето на може би най-великата тенисистка в историята Серина Уилямс.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар