Вече знаем - светът си има своя нов Хан Соло! Неговото име е Олдън Ерънрайк, като 26-годишният актьор от Лос Анджелис получи ролята на най-популярния контрабандист в Галактиката, съобщава Entertainment Weekly, базирайки се на свои източници.

Както феновете на Междузвездни войни франчайза вече знаят, в близко бъдеще ще можем да се насладим на нов спиноф филм от вселената на Джордж Лукас, посветен изцяло на приключенията на Хан Соло - персонаж, който до този момент имахме щастието да гледаме изцяло в изпълнение на легендарния Харисън Форд.

Олдън Ерънрайк, който наскоро имахме възможността да гледаме в "Аве, Цезаре" на братята Коен, бе един от главните фаворити на ролята, като по всичко изглежда, че късметът се е усмихнал именно на него. Сред останалите претенденти да влязат в кожата на Хан Соло бяха Майлс Телър, Скот Истууд, Ансел Елгорт, Джак Рейнър и други.

han-solo

Олдън Ерънрайк е с близо десетилетие по-млад от Харисън Форд, когато последният за първи път представи образа на Хан Соло пред света. За последно пък той го стори в миналогодишния Епизод VII на сагата - "Силата се пробужда". В новия филм от вселената на "Междузвездни войни", посветен единствено на Хан Соло, ще можем да проследим историята на контрабандиста, преди случващото се в Епизод IV "Нова надежда".

В интервю за EW, самият Харисън Форд не пропусна да даде съвет на актьора, който ще бъде избран за ролята. "Бих казал, че той трябва да разговаря със своя режисьор. Да изследва филмите. И добре дошъл на борда. Направи го свой".

Режисьори на лентата за Хан Соло ще бъдат Фил Лорд и Кристофър Милър, докато сценарият на филма ще бъде дело на Лорънс Касдан, за когото това няма да бъде и първо предизвикателство с марката "Междузвездни войни". Преди вече доста години Касдан написа сценария на Епизод V "Империята отвръща на удара", като той бе и един от сценаристите на последния "Силата се пробужда".

Star-Wars-Han-Solo-Film-Blaster-Shooting

Идеята на Walt Disney за спиноф филм с Хан Соло се роди още преди няколко години. Това обаче няма и да е първата отделна лента от легендарния франчайз на Джордж Лукас. В края на тази година ще имаме възможността да видим първия в историята спиноф филм от "Междузвездни войни", а именно - Rogue One: История от Междузвездни войни. Подобно на лентата за Хан Соло, действието в него също ще се развива в периода между Епизод III и Епизод IV на най-обичаната филмова сага на планетата.

По все още непотвърдена информация, филмът ще носи името "Хан Соло: История от Междузвездни войни". В четвъртък пък един от двамата режисьори Кристофър Милър публикува в Twitter снимка с емблематичния бластер на Хан Соло, добавяйки към нея: "Нямаме търпение да започнем да снимаме!"

Олдън Ерънрайк в ролята на младия Хан Соло ще можем да видим на 25 май 2018 година, когато лентата би трябвало да се появи на голям екран.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар