Аладин: Крадецът със златно сърце

Това е може би една от най-рисковите репродукции за 2019 година, поради факта, че много от феновете на версията на Аладин от 1992 година, бяха против създаването ѝ.

Спорен беше въпросът за това, как ще се справи Уил Смит с ролята на Джина, след като легендарният актьор Робин Уилиямс я играе в оригиналния филм.

След излъчването на лентата тези притеснения бяха туширани, защото този филм те хваща от първата секунда и те кара да излезеш от битовите проблеми. Забравяш за телефона, за това дали си оставил котлона включен и не те кара да си мислиш какво трябва да си купиш от супермаркета.

Аладин

Мена Масуд и Наоми Скот изиграват Аладин и Жасмин така, сякаш са репетирали цял живот, а Уил Смит не остава по-назад.

Сюжетът на филма е добре познат. Аладин е уличен крадец с чисто сърце, който се сблъсква с любовта на живота си - Жасмин. Тя е динствената дъщеря на султана на Аграба. След като Аладин се промъква в замъка, за да срещне принцесата, той е заловен от Джафар (Маруан Кензари), който има за цел да превземе кралството.

Аладин

Джафар принуждава Аладин да открадне лампа от тайнствена пещера. Без да знае в какво приключение се забърква, младият крадец отприщва духа, който му дава три желания. Както вече се досещате Аладин използва едното, за да стане принц Али и да спечели сърцето на красивата Жасмин.

Аладин

Музиката, която звучи от големия кино екран е до такава степен заразителна, че няма начин да не пожелаете да се включите и вие. Химията между Мена Масуд и Наоми Скот стига до краен предел, когато изпълняват песента "A Whole New World”.

Аладин

Анимационната версия е вълшебна и оригинална, поради тази причина е оправдано притеснението на зрителите, което, за щастие, остава в миналото. Като заключение е важно да се спомене, че този филм не премахва тази магия, която прави старата версия наистина специална.

Автор: Афродита Дурмишева

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни