Има нова жена в живота на Ал Пачино. И тя е наполовина на възрастта му.

Page Six съобщава, че 78-годишната кино легенда се среща с 39-годишната актриса от Израел Мейтал Дохан.

"Макар и правейки го тихо, те се срещат от вече няколко месеца и изглеждат много щастливи заедно", споделя източник, близък до двойката. "В началото криеха всичко за себе си, но вече не държат връзката си в тайна."

Не е ясно как двамата са се срещнали за първи път, но в последните седмици те посещават заедно различни събития. Колонката за клюки на New York Post съобщава, че Ал и Мейтал са били забелязани за първи път заедно на вечеря в елитен ресторант в Западен Холивуд.

Мейтал Дохан е два пъти номинирана за награда "Опхир" - израелскят вариант на "Оскар"-ите. Тя се изявява и като писател, като през 2007 година тя издава книгата Love & Other Bad Habits. Мейтал има и певчески талант, а през 2012 и 2013 година тя издава няколко парчета, сред които и успешното "On Ya" с Шон Кингстън.

През 2001 година Външното министерство на Израел отбелязва работата ѝ в своя уебсайт, наричайки я "Скарлет Йохансон на Израел". Освен с актьорство, писане и пеене, Мейтал се занимава още с йога, бели денсинг, тичане и рисуване.

Колкото до Ал Пачино, доскоро той имаше връзка с аржентинската актриса Лусила Сола, чиято дъщеря Камила Мороне имаше романтични отношения с Леонардо Ди Каприо.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар