Един ден си поредното красиво момиче в Instagram, а на другия се превръщаш в знаменитост в социалните медии, която започва да получава оферта след оферта от света на модата. Това се случва със 17-годишната Синди Кимбърли, след като през декември миналата година Джъстин Бийбър публикува нейна снимка в своя Instagram профил.

"OMG who is this", пита тийн идолът и неговите над 50 милиона последователи веднага успяват да открият красивото момиче. Тя е от Испания и до този момент работи като детегледачка.

Когато е на 16 години, Синди публикува своето резюме онлайн, търсейки си работа като бавачка за сумата между 5 и 8 долара на час. В него тя пише, че може да помага и с пазаруването, и с домашните задължения, както и да учи децата на английски език.

Като гледаме снимките ѝ се чудим само как майките са се съгласявали такава красавица да се разхожда свободно из домовете им. За бащите нямаме въпроси, сигурни сме, че няма нито един, който да ѝ е отказал работа. Кой би могъл да устои на тази външност...

Пред Daily Mail тийнейджърката, която няма как да не оприличим с любимата ни Ирина Шейк, разказва, че всичко за нея се е променило в положителна насока, щом Джъстин Бийбър се е появил в живота ѝ. Тя вече направи дебюта си по време на Седмицата на модата в Мадрид, нейни снимки се появиха и в няколко модни кампании. А ние сме сигурни, че тепърва ще се наслаждаваме на визията ѝ в куп предстоящи изяви.

Благодарим ти, Бийбър!

Photo by Adrian Catalan
Photo by Adrian Catalan

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар