Ако "Игра на тронове" и "Междузвездни войни" съществуваха в една вселена...


"Игра на тронове" и "Междузвездни войни" са два от най-обичаните франчайзи на планетата в настоящия момент, а колко готино би било, ако те съществуваха в една и съща вселена? Нещо подобно ви бяхме попитали и преди, когато ви предложихме да се насладите на видео, в което батална сцена в "Троновете" се провежда със светлинни мечове от вселената на "Междузвездни войни".

Нещо подобно, само че под формата на илюстрации е направил канадецът Андрю Дат Тран, който ни представя някои култови герои от света на Джордж Р.Р. Мартин като персонажи от "звездната" вселена на Джордж Лукас.

Как би изглеждала Мелисандре като магьосница, служеща на ситите, а не на Бога на светлината? Бихте ли си представили Аря Старк като млад джедай? Или пък любимата ни Денерис, държаща два светлинни меча в двете си ръце? А защо не Тирион с бластера на Хан Соло? Най-зловещ, естествено, е предводителят на Белите бродници, който спокойно може да мине за нова версия на Дарт Мол, особено с тези симпатични шипове на главата.

Предлагаме ви да се насладите на работата на канадския художник Андрю Дат Тран, който определено е свършил отлична работа, съединявайки в едно две коренно различни, но пък ужасно обичани вселени.

9cgccforqj9scrtmeji2y4dei7hkkqx5xppjaatncitykxto9czbppdixredww6m

v0chrtfuhc4zn9hrvwpw3xa3w1sashh12k72ssob8fycb2lsczfbptscdmhrjbf0

faf3raoevhmrdbz2giwuihszpnyeejynmamzaal9iwxrkneufpbvnjnhhfro5ht2

nagp0mcy94jf6tk5vqhj56f3eyajkfsmpf6fb1xutsmgahuelvijcrlvykadx5bq

wlpycjuivn5htqzisjj0b0m5wyitrrjkr6q1qjmlx7yplrmsyqgezhdga7ompo5o

c9rksljgltrrc4oqtgyc6dolfj4tjtnouqtlqopm2rqiix2rwlauti6japeqefax

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни