Модата не е толкова мимолетна, колкото обикновено се смята. Много от модните тенденции, които завладяха сърцата на дамите през изминалите сезони, продължават своето развитие. Разбира се, те са допълнени и обогатени, така че да вълнуват още повече дамите.

Нека видим някои основни акценти, с които дизайнерите са решили да ни изненадат през сезон пролет-лято 2020 година.

Асиметрията – още по-очарователна и вълнуваща

Тенденцията, която в последните години успя да се наложи трайно, продължава да се развива и през новия сезон в колекциите могат да се забележат впечатляващи асиметрични модели – както що се отнася до роклите и полите, така и при блузите, туниките и връхните дрехи. Асиметричността е особено привлекателна за модерната жена, тъй като дава повече свобода на въображението и определено събужда визуален интерес. За дамите, които си падат по така наречения „Street Style, „Boho“ и спортно-елегантната визия, асиметричните модели са просто незаменими. С тях не само ще бъдете в пълна хармония с модните тенденции, но и ще се чувствате особено привлекателни и оригинални. Чудесен пример за това е асиметричната туника от gang.bg, която ви показваме по-долу.

Декоративни елементи на гърба

През новия сезон тази тенденция сякаш се задълбочи допълнително и придоби още по-голямо значение. Декоративните елементи на гърба на рокли, туники, блузи и други дамски топове стават все по-очарователни и грабващи вниманието. Това могат да бъдат връзки, панделки, дантела или каквото друго се сетите, а дискретното им позициониране на гърба ги прави още по-оригинални и стилни.

Ефирни тъкани

Нежните ефирни тъкани са още една неувяхваща от няколко години модна тенденция, която много допада на дамите, защото им осигурява прохлада и комфорт дори и в най-горещите летни дни. Те осигуряват нежно докосване и са много подходящи за редица поводи – както за плажа, така и за разходка, посещение на заведение, а също и за офиса.

Една от най-толерираните през новия моден сезон ефирна материя е шифонът. Той изглежда неотразимо и осигурява така търсената през лятото прохлада. Основно дизайнерите през новия сезон залагат на ярките и наситени цветове като жълто, зелено, тюркоаз, бордо, синьо, червено и виолетово.

Очарователни нежни декорации

Прекрасните декоративни елементи от типа на плетена или стандартна дантела, пайети, ресни, камъни и други са запазена марка на тоалетите и през пролет-лято 2020. Разбира се, дамите веднага ще ги оценят по достойнство, защото те задават подходящото настроение, променят походката и добавят още повече самочувствие. А коя жена не би искала да се чувства облечена като една съвременна принцеса!

Обърнете внимание, че цветовете играят не по-малко важна роля и правилният избор на нюанс веднага би подчертал достойнствата на фигурата ви, така че експериментирайте и изберете най-добре прилягащите ви модели.

Особено модерно тази година е бялото, както и класическото черно, и ефектните червени нюанси – тоалетите, издържани в тези цветове, са идеални както за всеки ден, така и за по-специални поводи. Можете да намерите много вдъхновяващи идеи, посещавайки модната платформа Gang, за да попълните гардероба си с най-актуалните модели и да изглеждате великолепно през новия моден сезон!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар