Ах, Аржентина, Аржентина...

След огромния успех на “Котките”, българската сцена ще приветства догодина и втори бродуейски мюзикъл от световноизвестния Андрю Лойд Уебър и текст от Тим Райс!


Посрещнати с аржентинско вино, продуцентска компания ARTBG тематично ни загатнаха една новина: една от най-успешните продукции на Бродуей ще ни гостува на 21 февруари в зала 1 на НДК!

ЕВИТА разказва историята на Мария Ева Дуарте Де Перон - втората съпруга на аржентинския президент Хуан Перон, която е женска активистка в Аржентина. Създавайки първата Женска партия в държавата й, тя усилено се бори за женските права и извършва активна доброволческа дейност.

От мюзикъла очакваме по-грандиозен успех и от “Котките”, който редом с “Исус Христос Суперзвезда” и “Фантомът на операта” се превръщат в едни от най-известните и най-обичани продукции на Уебър. ЕВИТА е много-по мащабна и по-касова продукция от любимите ни котки в задния двор, което автоматично я прави и по-трудна откъм техническо изпълнение.

Това, което трябва със сигурсност да отбележим, е фактът, че този път музиката няма да е на запис, а ще свири лайв оркестър, който да допълни цялостната атмосфера. Четири сменящи се декора, както и любимата на публиката Ема Хатър в главната роля ще направят единственото представяне на мюзикъла на Балсканския полуостров наистина запаметяващо.

Очакваме още подробности относно звездния състав, както и още грандиозни продукции, с които ARTBG ще ни изненада в бъдеще. Ще ви държим в течение, а вие побързайте да закупите билети! Продажбата в мрежата на Eventim започва утре в 10 като цените на билетите са от 65 до 125лв за нормален и 155лв за VIP билет.

Теодора Златева

Мечтател по душа, който обича пътуванията, джаза, хубавата храна и изкуството във всичките му форми. Оценява добрите филми и красивите неща в живота. Живее, за да твори.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни