Както всяко друго до този момент, лято 2016 е към своя край, но ние все още не сме готови да се разделим напълно с него. Не и докато все още можем да изстискаме и последната капка удоволствия, хубави емоции и споделено щастие с близки и приятели. Подобна възможност ви предоставя първото дебютно издание на AFTER FEST, който ще се проведе между 3 и 5 септември на поляната до хижа "Момина сълза" в Природен парк "Витоша".

Освен че ще можете да се насладите на красотата на най-стария природен парк на Балканския полуостров, ще получите възможността да се порадвате и на добра музика. В три поредни дни на сцената ще излязат разнообразни, но отлични български артисти като Jeremy?, Oratnitza, Smallman, Southwick, So Called Crew, Dead Man's Hat, Vlada Tomova, Belonoga, Lady & Gents, Out In Space, Krekhaus Jam и Nu/Ance.

Jeremy?
Jeremy?

За първи път в България „open air“ фестивал ще предложи подобно стилово разнообразие – fusion, rap funk, alternative rock при това съвсем близо като локация до столицата, което го прави изключително достъпен за всички жители и гости на София. Именно заради това AFTER FEST е чудесна възможност за всеки да посети културно събитие на открито, в почивните дни преди Официалния празник за Деня на Съединението на България (събота, неделя и понеделник) заедно със семейството си в невероятната и спокойна атмосфера на Витоша, откъснат поне за малко от забързаното градско ежедневие. До локацията има градски транспорт (автобус №63) – факт, който прави AFTER FEST наистина достъпен! Организаторите са подготвили и още много изненади и забавления за гостите на фестивала, които ще бъдат разкрити съвсем скоро!

Като основна мисия на AFTER FEST се посочва обединяването на новоразвиващи се български групи и предоставянето на необходимата публичност, като така спомогне за развитието на музикалната култура в страната. Голямата цел и искрено желание на организаторите от Kultur Productions е той да се превърне в място, което да се разпознава като източник и меценат на качествена нова музика.

Входът за AFTER FEST е свободен за всички желаещи да присъстват!


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар