Френската afro-soul звезда Imany пристига за своя първи самостоятелен концерт в България. На 14 май тя ще се качи на сцената на столичния Sofia Live Club, като талантливата певица ще акостира у нас по покана на Art Studio.

През 2011 година Imany постигна световен успех със сингъла си "You'll Never Know", а първият й албум The Shape of a Broken Heart достигна платинен статут във Франция и Гърция, както и тройно платинен на територията на Полша. През 2014 година тя изцяло продуцира и саундтрака към филма Sous les jupes des filles.

Родена в близост до Марсилия, произходът на Imany води към Коморските острови. Истинското име на Imany е Надя Младжао, а псевдонимът й означава "вяра" на суахили.

Популярността на Imany в България не закъснява и днес тя е един от най-звучащите в българския ефир артисти, а успешният ремикс на "Don't Be So Shy" и "I’ll Never know", могат да се чуят във всички клубове и дискотеки.

В ученическите си години тя е била атлет и се е състезавала в дисциплината “висок скок”. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва шест години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика. 

В съботната майска вечер, Imany ще се качи на сцената на Sofia Live Club в 22ч. с 8 членен бенд и ще изпълни, както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия й албум, който се очаква да излезе през 2016-та.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 60 лева могат да бъдат закупени от 29.02.2016г. (понеделник) в мрежата на Ticketportal и партньорските каси: Office 1, ПИКАДИЛИ, КНИЖАРНИЦИ BOOKTRADING, ОМV И В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НА НДК.

https://www.youtube.com/watch?v=JvY_RHqnOHQ

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар