След като дълго време се бе отдала на заслужена почивка, Адел отново започна да се превръща в център на внимание. Първо британката успя да ни плени с фантастичния си сингъл "Hello", а скоро след това имахме щастието да се насладим и на третия й студиен албум, носещ името 25.

И понеже малко повече Адел в животите ни никога не е излишна добавена стойност, британката се озова и на корицата на мартенския брой на модната библия Vogue. Зад обектива пък застана легендарната Ани Лейбовиц, която и този път свърши превъзходна работа. Няколко години, след като Лейбовиц отново снима Адел, отново за Vogue.

Адел е облечена в рокля на Burberry и носи обици на Dior, изглеждайки фантастично.

Vogue

В интервюто си за Vogue, певицата говори откровено за първородния си син Анджело и приятеля си Саймън Конечки. "Когато станах родител, едва тогава почувствах, че истински живея. Вече имах цел и призвание, които преди нямах", споделя тя.

Адел добавя, че понякога се притеснява от факта, че малкото й момче ще трябва да расте под светлината на прожекторите. "Смятам, че е наистина трудно да си дете на популярен човек. Ами ако то иска да пуши трева или да пие алкохол, без да има възрастта за това? Ами ако е гей и не желае да ми каже, а в последствие го науча, след като някой го снима?"

3
Vogue

Въпреки че песента "Water Under the Bridge" от 25 е посветена на половинката й Саймън Конечки, Адел е на мнение, че настоящата й връзка е нещо твърде лично, за да бъде споделено с феновете й. Поради това и някои от парчетата, записани преди излизането на 25, така и не попадат в албума. Същото важи и за песните, посветени на сина й Анджело. Въпреки че малкото момче може да бъде чуто в парчето "Sweetest Devotion".

В процеса на създаване на 25, Адел работи както със световно признати продуценти, така и с талантливи музиканти, по-малко известни на масовата публика. Британката случайно открива Тобиас Джесо-младши онлайн, след което решава, че иска да работи с него. Двамата създават парчето "When We Were Young". Самата Адел описва песента като "нейната любима от албума", чувствайки я като "писмо до самата нея".

Vogue
Vogue

Въпреки напредъка на технологиите, Адел споделя, че все още обича да пише текстовете си по старомодния начин - в тетрадка или тефтер. Британката има и любопитен навик да пише възрастта си на първата страница, преди да стартира работа. А когато идва времето да напише "25", Адел има нужда от време, за да осъзнае напредъка на времето.

"Бях шокирана, че изведнъж се оказах на 25 години", споделя тя. "Но всъщност се харесвам повече от всякога. Чувствам се толкова удобно в кожата си. Наистина харесвам начина, по който изглеждам. Харесвам човека, който съм. Харесвам и всички хора, с които се заобикалям. Очевидно е, че някои неща ме правят несигурна, но не се оставям те да ме дърпат назад".

Vogue
Vogue

Освен че вече е майка, Адел се грижи и далеч по-добре за себе си. Което до голяма степен е и задължително за нея, имайки предвид сериозните проблеми, които тя имаше с гласа си. Ако преди време тя споделяше, че има навика да пие по бутилка вино на ден, сега британката почти не близва алкохол. Отказала е и цигарите. Загубила е тегло и се храни по-здравословно. "Трябваше да вляза в по-добра форма за турнето си, поради което загубих малко тегло. Сега вече мога да вляза и в нормални дрехи", споделя през смях певицата.

Vogue
Vogue

Певицата се връща и към периода, когато се бе отдала на почивка и стоеше надалеч от публичното внимание. "Светлината на прожекторите не ми липсваше, но определено ми липсваше тази част от мен самата. Бях щастлива да се скрия за известно време, но и на моменти се страхувах, че никога няма да се завърна. Когато се появи "Hello", вече чувствах, че няма какво да доказвам. Просто ще пея, защото го искам. И ще правя музика тогава, когато сама пожелая".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар