Адам Драйвър ще изиграе ролята на войник с четворна ампутация


Звездата от "Междузведни войни: Силата се пробужда" Адам Драйвър е изправен пред едно от най-големите предизвикателства в своята кариера.

Също колкото голямо предизвикателство е да се снимаш във филм на Мартин Скорсезе, предполагаме.

Драйвър ще влезе в кожата на Сержант Травис Милс - ветеран от войните в Афганистан и Ирак, който губи своите ръце и крака и се завръща у дома с четворна ампутация. Той е един от едва петте войници, съумели да оживеят след подобен развой на събитията.

Предстоящият филм за Сержант Милс ще носи името Tough as They Come и ще бъде режисиран от легендарния Силвестър Сталоун. Лентата ще бъда базирана на книгата с мемоари на Травис Милс. Самият Сталоун също ще вземе участие в нея, играейки тъста на Травис Милс - Крейг Бък.

Все още проектът няма подписан договор със студио, но се смята, че Fox вече води преговори с продуцентите.

В последните 10 години Силвестър Сталоун режисира общо три филма, взимайки участие и в трите - "Роки Балбоа", "Рамбо" и "Непобедимите".

Адам Драйвър от своя страна изстреля кариерата си нагоре, след като Джей Джей Ейбрамс го избра за ролята на Кайло Рен в Епизод VII на кино класиката "Междузвездни войни". Скоро след това Драйвър получи и невероятната чест да се снима във филм на големия Мартин Скорсезе, който го ангажира за лентата си "Мълчание".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни