ABRA пристига в България за рождения ден на Boyscout


Едно от любимите ни места в българското онлайн пространство Boyscout става на цели шест години (честито!), като момчетата с добро възпитание (и техните приятелки) ще отбележат подобаващо случая на 21 юли в Yalta Club. На гости на Boyscout пък директно от Съединените щати пристига удивително пленителната в музикално отношение ABRA.

Артист на Awful Records, където единствено тя не спира да създава грабващо R&B в компанията на хип-хоп изпълнители, ABRA е сред дамите, които внасят очарователна свежест в света на музиката в последно време. Със сигурност няма да я видите да присъства в повечето мейнстрийм медии, или поне не през цялото време, но ако сте достатъчно решени да намерите новия си любим артист, който да ви зарадва с нещо различно, лесно можете да стигнете до нея. Тя не се и крие.

Не че АBRA е и някакъв невероятен ъндъграунд. Видеото й към "Fruit" в YouTube има вече повече от два милиона и половина гледания, което е добър атестат за артист, който не се опитва всячески да се набута в мейнстрийм мелето.

Нарича се "Дюкесата на даркуейва". Родена е в Ню Йорк, но расте в Лондон, преди да се премести в Атланта. Хубаво кръгче, макар че ние по-скоро бихме си останали в Ню Йорк по начало. Но пък кой знае, ако не са били тези пътешествия в живота на ABRA, дали сега щеше да има ABRA?

Вероятно да, до известна степен, имайки предвид, че още от малка тя не крие любовта си към музиката. Както и амбициите си да бъде артист. От ранни години се учи да свири на китара, като, впрочем, пише и фентъзи романи, което откровено ни кара да утроим нивото си на възхита към нея. Още преди да постъпи в колеж, ABRA вече сериозно се изявява в YouTube, където прави кавъри на популярни рап парчета с китарата си. Там е забелязана от приятелката на Father от лейбъла Awful Records, който й протяга ръка и я вкарва в играта.

1

От Boyscout ни информират, че вратите на Yalta Club на 21 юли ще отворят в 21:00, като билетите струват по 25 лева. Има и ограничено количесто early bird пропуски по 20 лева, но не можем да ви обещаем, че все още не са изчерпани. Проверете сами. Капацитетът на клуба е ограничен, тъй че побързайте, за да не се окажете зад борда.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни