Фестивалът, който няколко поредни години радва столичани и придава неподправен чар на лятна София, се завръща. А to jazZ отново ще одухотвори и събере българските меломани чрез магията на джаза от 1 до 3 юли. Мястото на срещата е слънчевият и зелен Южен парк 2, а шестото издание на фестивала обещава настръхваща селекция от музиканти.

Изключителният интерес и рекордна посещаемост на миналогодишното издание на A to jazZ го преврънаха в едно от най-чаканите музикални събития в София. Положителната енергия, която изпълва въздуха, пъстрата публика, качественият подбор на артисти и споделеното щастие от музиката обаче оправдават всеки ден очакване до 1 юли, когато ще се срещнем отново.

Вълшебството на джаза ще ни държи в омая в продължение на три дни, а организаторите обещават страхотен лайнъп, съставен от най-големите американски и български джазмени, които ще превърнат първите дни на юли в своебразен музикален празник. Събитието обещава още много допълнителни активности, които ще допринесат за още по-богатото и наситено извиживяване през трите фестивални дни.

Още от създаването си, фестивалът се реализира, благодарение на изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България” и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016 година.

Подробности за програмата, хедлайнерите и българското участие на А to jazZ oчаквайте съвсем скоро. А дотогава следете официалната фейсбук страница  и сайта на фестивала.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар