По всичко изглежда, че режисьорският дебют на Брадли Купър ще се увенчае с успех. 43-годишният американец оглави проекта A Star is Born, където си партнира с музикалната суперзвезда Лейди Гага. Филмът е римейк на кино класиката от 1937 година. Историята разказва за кънтри певеца Джаксън Мейн (Купър), който се влюбва в Али (Гага) - талантлива сервитьорка, умееща да пее по превъзходен начин. Лентата се сдоби с премиера по време на големия кино фестивал във Венеция и бе приет радушно от страна на критиците.

Най-много комплименти получиха режисьорката работа на Брадли Купър и актьорското представяне на Лейди Гага.

Ревю на Talkhouse определя A Star is Born като "нова класика, представляваща един от онези редки филми, които грабват вниманието ти от първата сцена и става все по-добър и по-добър".

Кинокритикът Дейвид Опи споделя, че филмът е "много по-добър от стандартния филм за попзвезди", а работата на Брадли Купър и представянето на Лейди Гага заслужават комплименти.

Лейди Гага в A Star is Born

Пол О'Калагън от своя страна добавя, че в случая "Лейди Гага играе по-скоро като Шер, отколкото като Мадона."

Роби Колин посочва, че "Брадли Купър е режисирал истински шедьовър", а Оуен Глейбърман казва: "Филмът е абсолютен емоционален нокаут. Брадли Купър и Лейди Гага са просто зашеметяващи заедно."

Беатрис Бен има любопитно мнение, пишейки: "A Star is Born е странен, дисфункционален и малко прецакан, което всъщност го спасява от това да бъде типичната мейнстрийм скука, превръщайки го в нещо уникално."

A Star is Born дебютира в кино салоните на 5 октомври, тъй че няма да чакаме дълго, преди да получим възможността да го гледаме. А поне съдейки по ревютата за него, основания за това не липсват.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар