Когато чухме новините, че Блейк Лайвли и Анна Кендрик ще вземат участие в лентата A Simple Favor, римейк на романа със същото име на Дарси Бел, предполагахме, че ни очаква нещо добро.

По-рано тази седмица Блейк Лайвли изтри цялото съдържание от своя Instagram, като дори спря да следва собствения си съпруг Райън Рейнолдс. Всъщност, тя спря да следва абсолютно всички, освен хора с името Емили Нелсън. И се оказа, че всичко това е вързано с новия ѝ филм.

Действието в A Simple Favor се върти около мистериозното изчезване на Емили Нелсън (Блейк Лайвли) и нейната най-добра приятелка (Анна Кендрик), която се опитва да я открие. И да разбере какво се е случило.

Постепенно тя разбира, че всъщност може би знае съвсем малко за своята приятелка и за човека, когото си мисли, че познава толкова добре.

Вижте първия трейлър:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар