9 дни сцена на открито на "Театър пред театъра"


За втора поредна година Народен театър "Иван Вазов" осъществява инициативата "Театър пред театъра", която ще ни позволи да гледаме на открито някои от най-добрите постановки в репертоара. Инициативата стартира на 30 юни и ще продължи в рамките на 9 дни. Цените на пропуските за откритата сцена на Народния театър са между 10 и 30 лева.

"Театър пред театъра" ще бъде открит с концерт-спектакъла "България - благословена земя". Участие в него ще вземат певци и актьори под режисурата на Борис Радев. Въпросният концерт ще бъде и част от програмата за закриване на българското европредседателство.

На откритата сцена ще можем да видим и чудесната постановка "Животът е прекрасен" от Николай Ердман, режисирана от Александър Морфов. Посетителите на "Театър пред театъра" ще могат да гледат още постановки като "Калигула" на Диана Добрева и "Сако от велур" на Станислав Стратиев.

 

Любопитното е, че тази година на откритата сцена на Народен театър "Иван Вазов" ще гостуват и постановки на Театър "София" и Театър "Българска армия". В случая говорим за "Госпожа министершата" на Недялко Делчев и "Швейк", поставена от Бина Харалампиева.

Закриването на деветдневната инициатива ще се състои със спектакъла-хепънинг "Опит за летене" от Йордан Радичков, режисиран от Стоян Радев.

Трибуната пред сцената вече е изградена и подобрена спрямо миналата година. Разполага с 1127 седящи места и пространство за хора със специални нужди.

Билетите за всички спектакли са в продажба на касите на театъра, онлайн, както и в мрежата на "Изипей", които са основен партньор на събитието.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни