Остават по-малко от 3 седмици до официалния празник на дамите. Ние обаче започваме подготовката си още от сега, за да не пропуснем нещо важно в последния момент. Като например подаръка за някоя близка до сърцето ни жена - приятелка, съпруга, сестра, майка, баба. Неотдавна ви представихме едно ново заглавие на българския книжен пазар, а именно "Girl Code" от Кара Алвил Лейба. ТУК можете да прочетете повече за книгата, както и кратък откъс, а скоро очаквайте и подробно ревю от нас.

"Силните и успели жени не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се превръщат във вдъхновение за самите себе си." "Girl Code"е предназначена за дамите предприемачи, за професионалистките, за жените, които ходят на работа, но допълнително развиват собствен бизнес, както и за тези, които искат да се усъвършенстват.

За да я спечелите, отговорете с Facebook коментар под тази статия на следния въпрос: Кой е вашият пример за успяла жена? Уточняваме - отговор с Facebook коментар под материала, който четете в момента, а не на самата ни Facebook страница.

Играта започва днес, 20 февруари и ще продължи до 26 февруари. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен на 27 февруари в нашата Facebook страница.

Успех!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

Напишете коментар