Wickeda & Kottarashky ще ви подгреят за празниците в Mixtape 5


Клуб Mixtape 5 ни предоставя интригуващи музикални предложения и през този месец, а едно от тях е съвместният лайв пърформанс на Wickeda и Kottarashky & The Rain Dogs в нощта преди Бъдни вечер - 23 декември.

Между двете банди можете да намерите както куп прилики, така и много разлики, но има едно нещо, което със сигурност ги обединява - силното присъствие на сцена и хубавите емоции, които предоставят всеки път на феновете си. Без изключение.

Концертът преди Бъдни вечер ще се проведе в голямата зала на Mixtape 5, като вратите отварят в 22.00 часа. С музикалната селекция ще се нагърби познатият от предаването Shuffle в ефира на "Дарик Радио" Ginger Head, а първи на сцената ще излязат ексцентричните Kottarashky & The Rain Dogs. Към тях ще се присъедини и Nuffry, когото по-паметливите познават от проекта Babyface Clan още от края на миналия век.

След тях на сцената ще се качат и ветераните от Wickeda, които никога не разочароват в изпълненията си пред публика. През миналата година бандата натъжи сериозно феновете си, съобщавайки, че се разпада, но явно различията между тях са останали на заден план, а Ерол и неговите хора са готови да поднесат нова порция адреналин и емоции на своите почитатели.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цена от 10лв – предварителна продажба и 15лв на входа (ако са останали).

Празничните събития продължават на 25 декември с коледното издание на “А Christmas Rockumentary” и веднага след това на 26 декември с концерта на Рут Колева live band & Стефан Вълдобрев заедно с „Обичайните Заподозрени“.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни