Клуб Mixtape 5 ни предоставя интригуващи музикални предложения и през този месец, а едно от тях е съвместният лайв пърформанс на Wickeda и Kottarashky & The Rain Dogs в нощта преди Бъдни вечер - 23 декември.

Между двете банди можете да намерите както куп прилики, така и много разлики, но има едно нещо, което със сигурност ги обединява - силното присъствие на сцена и хубавите емоции, които предоставят всеки път на феновете си. Без изключение.

Концертът преди Бъдни вечер ще се проведе в голямата зала на Mixtape 5, като вратите отварят в 22.00 часа. С музикалната селекция ще се нагърби познатият от предаването Shuffle в ефира на "Дарик Радио" Ginger Head, а първи на сцената ще излязат ексцентричните Kottarashky & The Rain Dogs. Към тях ще се присъедини и Nuffry, когото по-паметливите познават от проекта Babyface Clan още от края на миналия век.

След тях на сцената ще се качат и ветераните от Wickeda, които никога не разочароват в изпълненията си пред публика. През миналата година бандата натъжи сериозно феновете си, съобщавайки, че се разпада, но явно различията между тях са останали на заден план, а Ерол и неговите хора са готови да поднесат нова порция адреналин и емоции на своите почитатели.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цена от 10лв – предварителна продажба и 15лв на входа (ако са останали).

Празничните събития продължават на 25 декември с коледното издание на “А Christmas Rockumentary” и веднага след това на 26 декември с концерта на Рут Колева live band & Стефан Вълдобрев заедно с „Обичайните Заподозрени“.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар