Клема и Стърлинг Елмор са заедно вече цели 57 години. За да направи празникът на неувяхващата им любов незабравим, тяхната внучка Амбър им подарява фотосесия, вдъхновена от любимия филм на Клема - "Тетрадката".

Фотограф е Stacy Welch-Christ от Mary Evelyn Photography, чиято работа можете да разгледате тук. Възрастната двойка позира в интимни моменти, наподобяващи сцени от романтичната лента, носят ретро дрехи от 40-те и 50-те години на миналия век и дори си пишат любовни бележки в истинска тетрадка.

"Когато срещнах Стърлинг и двамата разбрахме, че сме се влюбили от пръв поглед. Стърлинг е най-сладкият и прекрасен човек, когото съм срещала. Казваме си, че се обичаме поне по 10 пъти на ден и това е всичко, от което имам нужда. Казвал ми е, че от мига, в който ме е видял за пръв път, е знаел, че аз съм Единствената", разказва Клема пред местната новинарска станция wtvm.

Ето така си представяме истинската любов и ние. Истинска, неподправена, незаменима.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар