"500 истини за зодиите" е вашият пътеводител в света на астрологията


В случай че сте от хората, които изпитват силно влечение и любов към астрологията, то вие вероятно ще останете зарадвани от наръчника "500 истини за зодиите", достигащо до вас директно от каталога на издателство "Апостроф".

В "500 истини за зодиите" ще намерите подбрани всички интересни факти, които трябва да знаете за 12-те зодиакални съзвездия. Някои от тях със сигурност ще ви изненадат и ще ви докажат, че все още има какво да учите по отношение на астрологията.

Изданието включва специална селекция с най-верните тези на нумеролози и астролози. Настоящият кратък том представлява сбор от най-добрите описания на тайните на човешкия характер според хороскопа. Личностни и психологически характеристики, описани от гледната точка на астрологическата теория и практика.

Ако искате да научите повече за зодиакалните знаци или дори само за развлечение – тази книга е точно за вас. С нейна помощ ще можете да си направите персонален астрологичен портрет. Кои са любимите фрази, качествата и недостатъците на характера, какво е поведението в любовта и в живота на представителите на всички зодии – ще откриете всичко, което ви вълнува в това издание. То ще ви помогне да разкриете неподозирани черти от вашата същност.

В "500 истини за зодиите“ зодиакалните знаци са представени така, както никъде другаде – по нов и съвременен начин. Освен точна и ясна астрология за всеки, в тази книга има и много хумор. Специалното оформление и уникални илюстрации допълнително ще привлекат вниманието ви. Книгата е подходящ подарък както за любителите на астрологията и нумерологията, така и за тези, които искат да научат повече за зодиака.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни