Сега, когато всеки петък имаме възможността да се насладим на голямо количество нова музика, и макар не винаги на всяка стрийминг платформа, за вас може и да е сложно да се ориентирате, кои парчета да преслушате преди уикенда.

Тук на помощ идват от Business Insider, които са сглобили кратък списък с пет чисто нови песни, които да изслушате още сега.

J. Cole - "False Prophets"

J. Cole зарадва феновете си с 40-минутен документален филм, броени дни преди излизането на новия албум на рапъра, носещ името 4 Your Eyez Only. Част от него е и видео към песента "False Prophets", в която изглежда така, сякаш J. Cole атакува на лична основа друго голямо име в света на хип-хопа - Кание Уест.

https://www.youtube.com/watch?v=iNtdTaxxaZc

Childish Gambino - "Have Some Love"

Докато се готви да изиграе Ландо Калрисиан във филма за Хан Соло, Доналд Глоувър a.k.a Childish Gambino издаде и чисто нов албум, носещ названието Awaken, My Love! В едно от водещите парчета в проекта - "Have Some Love", Childish Gambino връща спомените за Sly and the Family Stone, предлагайки ни малко соул със съвременно звучене.

Run the Jewels - "Legend Has It"

Killer Mike и EL-P се завръщат с "маркови" за тях убийствени куплети и ексцентрична продукция във водещия сингъл от техния предостоящ трети студиен албум.

Salaam Remi & Miguel — "Come Through and Chill"

Продуцентът ветеран Salaam Remi обединява сили с Miguel за парчето "Come Through and Chill", което ще ви помогне да се отпуснете с нежно и меко звучене, подплатено от прекрасния глас на Miguel.

The Rolling Stones - "Ride 'Em on Down"

Парче, за което вече сме си говорили. Част от най-новия студиен албум на Stones - Blue & Lonesome, съставен от кавър версии на популярни и класически блус песни от миналото. Това е и първи албум за The Rolling Stones от 11 години насам, а във видеото към "Ride 'Em on Down" можем да видим холивудската актриса Кристен Стюърт, вихреща се с изящен син Mustang.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар