Казват, че очите са прозорец към душата. Защо не се научим как да ги подчертаваме, така че красотата на душата ни да прозира през тях. Даваме ти пет идеи как да увеличиш визуално очите си и да, в тях не се включва опушеният грим.

1. Покажи на веждите си кой е шефът

От изключително значение е да открием правилната форма на веждите за нашето лице. Или просто да ги оставим натурални. Новата тенденция за ламиниране на веждите е едно от решенията, което ни дава възможност да се докоснем до визията на топ моделите. Тя придава на веждите точно онзи естествен вид, като в същото време лифтира погледа и уголемява окото.

2. Намери перфектните сенки за очи

Един от най-честите въпроси, които всяка дама си задава е – как да открия перфектната палитра сенки за очи за мен. Нашият съвет е – ако си начинаеща, винаги залагай на натуралните, земни тонове. Избирай ги и за твоята ежедневна визия. Препоръчваме палитрата сенки за очи в 8 нюд нюанса от NL Beauty.

Натуралните тонове подчертават цвета на очите, а това е сигурен знак за успех в новата ти мисия.

3. Усъвършенствай перфектната очна линия

Очната линия може да бъде най-добрият ти приятел, но и най-големият враг на визията ти. Прекалено дебелата линия може да „затвори“ окото ти и да го направи визуално по-малко. Каква е тайната – усъвършенствай техниката на перфектната, класическа очна линия. Точно онази изящна и тънка дъга. 

Експертите съветват. Един от най-лесните начини да се справиш сама вкъщи е предварително да разчертаеш с малки точици правилния маршрут върху горния клепач и след това да свържеш в изящна линия. Точно като детска рисунка.

4. Извии миглите си като професионалист 

Извиването на миглите никога не е получавало пълна подкрепа от професионалистите, но е факт, че може да доведе до забележителни резултати, когато се направи правилно, без да уврежда косъма. Миглоизвивачката е абсолютно необходим аксесоар в несесера за грим, но е важно да знаеш как да я използваш правилно.

Винаги я поставяй в основата на клепача и без да упражняваш силен натиск, извии миглите си. Не задържай за повече от 2 секунди и не я движи.

5. Нейно величество спиралата

Спиралата е ежедневие за повечето от нас: тя е последното докосване, което ни дава увереността да се изправим лице в лице със света. Ето защо трябва да експериментираме с цвета на спиралата. Цветните нюанси подчертават окото и го превръщат в основен акцент на визията. А както казахме – искаме вниманието да е върху очите ни. 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар