5 необичайни причини, поради които не наемаме фирма за почистване

В наши дни все повече хора се доверяват на фирма за професионално почистване, когато държат домът им да бъде наистина чист и подреден. Въпреки модерните времена, в които живеем обаче, все още съществуват остарели и необичайни схващания, които спират домакинствата да потърсят услугите на професионалисти.

Вижте някои от тях.

Услугите на фирмите за професионално почистване са скъпи

Почистването у дома от професионалисти е удоволствие само за богатите – това твърдение със сигурност е било вярно столетие назад във времето. Днес на пазара е пълно с фирми за професионално почистване, предлагащи услугата на най-разнообразни цени. Потърсете в интернет или поискайте препоръка от познати и ще се уверите, че повечето компании работят на достъпни за повечето домакинства цени.

Професионалното почистване е само за мързеливи хора

Според статистиката, средно на година човек прекарва 28 дни в чистене само на банята. Помислете какво можете да правите през тези допълнителни свободни 672 часа! В наши дни алтернативната цена на времето, прекарано в чистене, е доста висока. Не е нужно да сте мързеливи, за да предпочетете да свършите нещо далеч по-полезно от чистенето у дома.

Притеснението от кражби и повреда на имуществото

Може би е редно да се притеснявате, ако повикате у дома да изчисти някой, който работи без нужната регистрация. Фирмите за професионално почистване държат на репутацията си и предоставят всички необходими гаранции на клиентите си, че от дома им няма да има липси и вещите им ще останат непокътнати. Почистването се извършва от сигурни и проверени специалисти, с чисто съдебно минало, подлежащи на редовни и спонтанни проверки. Освен това, фирмите за професионално почистване винаги използват точните почистващи препарати, с което ви осигуряват спокойствие, че никаква част от имуществото ви няма да бъде съсипана.

Фирмите за професионално почистване винаги използват токсични препарати

Използването на агресивни химически препарати невинаги е гаранция за успех. В днешно време все повече фирми за професионално почистване обръщат внимание на екологичните  почистващи препарати по няколко причини:

  • За да предпазят здравето на служителите си;
  • Да осигурят здравословна и безопасна среда на клиентите си.

В практиката са се наложили само няколко случаи, когато използването на токсични препарати е неизбежно:

  • Когато клиентите настояват за използването на точно определен вид препарат;
  • Когато служителят трябва да се справи с някоя наистина тежка задача, където екологичните почистващи препарати не вършат работа.

Другите ще си помислят, че съм сноб

Много хора не разчитат на фирми за професионално почистване, защото се притесняват какво ще кажат другите. Всъщност наемането на професионалисти не означава, че сте сноб или не можете да се справяте със задълженията си. Все повече домакинства спират да робуват на остарелите предразсъдъци и се доверяват на специалистите, когато искат отлични резултати и повече време за себе си.

Животът днес е много по-сложен, отколкото преди 30 години. Днес работният ден е по-дълъг, ангажиментите ни са по-натоварващи, разполагаме с повече вещи, домовете ни са по-големи. Това, което ни е останало по-малко, е свободното време. Наемането на сертифицирани фирми за професионално почистване на дома е точният начин да разтоварите ежедневието си и да осигурите повече свободно време за вас и вашите близки.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни