5 музикални албума, които да очакваме през 2016


Новата година започва повече от обещаващо в музикално отношение. Още не са минали и две седмици от старта ѝ, а ние вече броим дните до релийзите на няколко музикални албуми, за които ще ви разкажем малко по-надолу.

Rihanna - Anti

Релийз: 19 януари

Албумът трябваше да излезе още през ноември, но РиРи промени датата и измести пускането му за малко след средата на януари. Очакваме компилацията да бъде впечатляваща, а със сигурност знаем, че ще включва хитовете American Oxygen, Bitch Better Have My Money и FourFiveSeconds. Осмият албум на барбадоската прелест пристига!

Sia - This Is Acting

Релийз: 29 януари

В края на януари певицата ще представи седмия си самостоятелен албум. Кариерата ѝ тръгна шеметно нагоре след хита Chandelier, затова сме изключително любопитни какво ни е подготвила в последната си компилация.

Kanye West - Swish

Релийз: 11 февруари

https://www.youtube.com/watch?v=qJae2OpoHeE

През последните месеци Кание Уест пусна не един и два тийзъра за предстоящия си албум. След излизането на Facts той обеща нова информация всеки петък и удържа на думата си. В новия албум на Yeezy участие ще вземат още Ty Dolla $ign, Sia и Пол Маккартни.

Sky Ferreira — Masochism

Релийз: уточнява се

Това е вторият албум на певицата след Night Time, My Time. Към момента тя пусна единствено бъдещата обложка, а всички останали детайли се пазят в тайна.

Radiohead

Релийз: уточнява се

Не само датата на пускането на албума не е известна, ами и самото му име. И докато всички подробности остават в тайна, критиците изграждат хипотези кои песни ще влязат в него: дали музиката от последния филм за Бонд, или една от песните, изпълнявани по различни фестивали през годината.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни