5 идеи за следпразнични забавления


Добре де, може и да ви е омръзнало от забавления през последния месец. Като започнем от Коледните празници, преминем през Новогодишните, след това няколко имени дни, а и още предстоят... поводи има. Но не всичко се свежда до прекарването на свободното време на маса. Ако усещате, че следпразничната депресия наднича зад ъгъла или просто се чудите как да оползотворите свободните вечери и уикенди, предлагаме ви няколко интересни януарски идеи.

Ски и сноуборд

Ако още не сте се впуснали в подобно приключение, препоръчваме ви веднага да наваксате пропуска. В България има доста планини, които съвсем не са далеч, без значение в коя точка на страната живеете. А що се отнася до столичани – Витоша е на половин час път от центъра. Ако не сте се качвали на ски или сноуборд досега, няма нищо страшно – оставете елегантните ботуши вкъщи, взимайте грейката и ръкавиците, затягайте автоматите и се пускайте!

Кънки на лед

По-малко адреналин, но пък наличие на пързалки в по-големите градове, което спестява горното упражнение с пътуването. В София можете да се порадвате на няколко редовно обработвани пързалки, както на открито, така и закрити. Само за час и половина имате възможност да внесете нови емоции в обичайното си ежедневие, да се повеселите и да се раздвижите. Само внимавайте да не се подхлъзнете, защото падането на лед определено не е много приятно изживяване.

Следколедните намаления

Треската около купуването на коледни подаръци и необузданото свръхпотребление, които властват всяка година преди празниците, вече са в миналото. Търговците са готови на всичко, за да продадат и последната си стока от зимния сезон, за да освободят рафтовете за новите колекции. В същото време повечето хора са с ограничен бюджет след обстойното и дълготрайно висене на маса, а липсата на принуждаващото обстоятелство „подаръци” е достатъчна, за да ги отнесе далеч от големите магазини. Това води до един резултат – последните са празни, но пълни с намалена стока. Прогнозите твърдят, че положението ще се задържи в този вид някъде до самия край на януари. Шопинг маниаци, отправяйте се към моловете.

Домашно греяно вино

Една от най-сгряващите тялото и духа зимни напитки, заедно с чая и горещия шоколад, а и както знаем, домашно приготвеното винаги е по-вкусно. Из мрежата се намират много рецепти за греяно вино, а приготовлението му дори не е толкова сложно. Комбинира се чудесно с хубави филми и добри приятели.

Снежно парти за необвързани

Новата година неизменно води със себе си обещанията, че през нея ще сме по-инициативни, по-динамични, ще пътуваме повече, ще се запознаваме с нови хора... Обаче често забравяме тези самозаръки още към средата на януари и вече около Трифон Зарезан/Свети Валентин от съзнанието ни съвсем се е заличила идеята, че сме имали намерението да направим нещо ново с живота си. Партито за необвързани на 14 януари се организира от Club R в клуб „Грамофон” и започва в 20 часа. Това е 36-ото поредно парти на организаторите, а клубът се превръща в традиционно място за провеждането им. Темата е „Снежно парти”, а дрескодът – бяло, разбира се.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни