Бижутата са лесен начин да добавите малко блясък, творчество и индивидуалност към вашето облекло. Дори сивата тениска, джинси и сантал могат да изглеждат прекрасно с подходящите бижута.

Носите ли едни и същи три чифта обеци ден след ден? Забравили ли сте да носите гривни напълно? Вашите бижута лежат ли в объркана бъркотия в чекмедже някъде?

За щастие е лесно да промените вашите навици и да се развълнувате отново носейки бижута отново. Независимо дали искате да купите нещо ново и различно, или просто да носите по-старите си бижута по различен начин, ние ви предлагаме няколко полезни съвета:

1. Колие и гривни на слоеве

Вероятно носите дрехите си на слоеве през цялото време, особено през онези времена на годината, когато времето варира от топло до студено само в рамките на няколко часа. Защо да не носите и няколко слоя бижута също?

Можете да комбинирате медальон с колие с по-проста верига или да носите няколко деликатни златни огърлици с различни дължини, които са наслоени. Гривни също са интересни на няколко слоя, а това добавя специална нотка към нашия стил. Слоевете от златни или сребърни гривни, смесени с по-тънки гривни, са прекрасена комбинация. Смесването на кожени с метални гривни изглежда артистично и впечатляващо.

2. Носете огърлица над ризата

Това е чудесна техника за носене на бижута в студените зимни дни, когато просто искате да се сгушите на топличко и никога да не излезете навън. Лесно можете да носите висулка с пухкав пуловер, залепете веригата около гърба и я оставяйте да виси на предната страна, като изискана дама. Опитайте се да носите колие, което съответства на цвета на вашата блуза. Ако носите синя блуза, тя си отива с с огърлица с камъни с малко по-различен нюанс синьо. Ако носите риза с яка, може да опитате да носите къса огърлица под яката и да я покажете отпред.

3. Не комбинирайте бижутата си

Обикновено, когато носите колие, имаме склонност да го комбинираме с обеци или гривна, които дойдоха с нея, така че всички ваши бижута да съвпадат. Въпреки това, много по-интересно и привлекателно е носенето на неща, които не са част от комплект. Например, ако носите огърлица с червени камъни в цветен модел, бихте могли да я комбинирате с обикновени златни обици. Това е техника, която можете да опитате и с дрехите си, като смесвате шаблоните и цветовете по уникални начини. Просто се опитайте да се уверите, че има тема, както и допълващи се цветове, минаващи през вашето облекло, така че различните елементи да не се сблъскват прекалено много.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар