Жизел Бюндхен вече не е най-скъпоплатеният модел в света


Ето че най-накрая се случи. Жизел Бюндхен вече не е най-скъпоплатеният модел на света. От 2002 година насам бразилката неизменно оглавяваше класацията на Forbes, но след оттеглянето ѝ през 2015, бе въпрос на време тя да бъде изместена от първото място от някоя друга красавица.

Сега това вече е факт.

Със статута на най-скъпоплатен модел в света вече може да се похвали Кендал Дженър. Представител на клана Кардашиян, Кендал разчита не само на името си, но и на тлъстите си договори с брандове като La Perla, Adidas Original и козметичната компания Estee Lauder.

Освен всичко това, Кендал участва и в кампании на други добре известни брандове като Alexander Wang и Fendi, както и в такива на международни компании като Ochirly и Penshoppe. Кендал има и своя собствена линия за дрехи, която тя разработва със сестра си Кайли Дженър.

Кендал Дженър вече е най-скъпоплатеният модел на планетата.

Според изчисленията на Forbes, Кендал Дженър е заработила 22 милиона долара през изминалата година. Всичко това е приход както от нейната работа като модел, така и от различните договори, които тя има сключени с брандове и компании. В това число влизат и приходите ѝ от риалити формата Keeping Up With the Kardashians.

За сравнение, през 2016 година Жизел Бюндхен бе успяла да заработи повече от 30 милиона долара, а през тази година бразилката ще се задоволи със "само" 17.5 милиона. Голяма част от тези приходи идват от ангажимента ѝ за Carolina Herrera, както и от договори в родната ѝ Бразилия.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни