2016 е годината на Белла Хадид


В началото си мислехме, че Белла Хадид ще остане в сянката на известната си сестра Джиджи Хадид. По-малка от нея едва с година, тя също я последва на модния подиум и ѝ беше нужно съвсем малко време, за да го спечели.

Запознахме ви с нея в началото на 2016. Още тогава ни беше ясно, че 20-годишната красавица чертае свой собствен път върху котешката пътечка и ѝ бяха нужни едва няколко месеца, за да го потвърди напълно.

Със сигурност може да се каже, че почти няма топ бранд, за който Белла Хадид да не е дефилирала или снимала. В рамките на тази година я видяхме да работи за големи имена като Versace, Fendi, Chanel, Dior и много, наистина много други. Белла дебютира и в шоуто на Victoria's Secret, като двете с Джиджи станаха първите сестри, появили се заедно в мащабното модно ревю.

Затова не е изненада, че Белла Хадид завоюва и първата си голяма награда в света на модата, а именно приза Модел на годината, връчен ѝ от престижния сайт Models.com. Любопитно е, че миналата година тя дори не успя да попадне в списъка с номинираните, а тази година е на неговия връх.

Важно е да се уточни, че за нея са гласували над 250 представители на модната индустрия, сред които дизайнери, гримьори, коафьори, фотографи и други професионалисти от бранша. Което прави признанието ѝ с още по-голяма тежест.

И тъй като не е пресилено да се каже, че към настоящия момент Белла е любимо лице на модата, представяме ви една от последните ѝ фотосесии, чийто стайлинг е изцяло издържан с произведения висша мода от последния сезон. Снимките са публикувани в W Magazine, а техен автор е Venetia Scott.

Още за Белла и Джиджи Хадид:

Джиджи Хадид пръска сексапил пред обектива на Дан Джаксън

Белла Хадид е ужасяващо секси пред обектива на Rankin

Джиджи Хадид: за борбата с Хашимото и тренировките

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни