20 от най-добрите трейлъри на видео игри в историята


Гейминг индустрията се развива със скоростни темпове през последните години, като напълно нормално е огромен скок в своето развитие да отбелязват и трейлърите, които неминуемо съпътстват появата на всяко едно заглавие.

Сигурно и сами сте забелязали, че в днешно време трейлърите на видео игри все повече заприличват на извадени от кино индустрията. Което и ги прави по-обаятелни, впечатляващи и въздействащи от когато и да е било. И ключови в маркетинг стратегиите на гейминг студиата.

Както хората от Kotaku посочват, трейлърите са се превърнали в толкова важен инструмент за успешно пласиране на един гейминг продукт, че това доведе до появата на студиа, които се занимават единствено и само със създаването им. Дори и по-малките indie заглавия вече отделят част от бюджетите си, за да се промотират по-добре на пазара, посредством качествени и забележителни трейлъри, пише Люк Плънкет.

Представяме ви избора на Kotaku за някои от най-добрите трейлъри, които гейминг индустрията някога е виждала. Приятно гледане!

DEAD ISLAND

STAR WARS: THE OLD REPUBLIC

STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM

CRUSADER KINGS II

GRAND THEFT AUTO V

THE LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN

RED DEAD REDEMPTION

THE WITCHER 3

FINAL FANTASY VII

GEARS OF WAR

NOT A HERO

PRINCE OF PERSIA

HALO 3

MASS EFFECT 3

THE LEGEND OF ZELDA: A LINK TO THE PAST

FAMICOM WARS

THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM

FALLOUT 3

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни