Гейминг индустрията се развива със скоростни темпове през последните години, като напълно нормално е огромен скок в своето развитие да отбелязват и трейлърите, които неминуемо съпътстват появата на всяко едно заглавие.

Сигурно и сами сте забелязали, че в днешно време трейлърите на видео игри все повече заприличват на извадени от кино индустрията. Което и ги прави по-обаятелни, впечатляващи и въздействащи от когато и да е било. И ключови в маркетинг стратегиите на гейминг студиата.

Както хората от Kotaku посочват, трейлърите са се превърнали в толкова важен инструмент за успешно пласиране на един гейминг продукт, че това доведе до появата на студиа, които се занимават единствено и само със създаването им. Дори и по-малките indie заглавия вече отделят част от бюджетите си, за да се промотират по-добре на пазара, посредством качествени и забележителни трейлъри, пише Люк Плънкет.

Представяме ви избора на Kotaku за някои от най-добрите трейлъри, които гейминг индустрията някога е виждала. Приятно гледане!

DEAD ISLAND

STAR WARS: THE OLD REPUBLIC

STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM

CRUSADER KINGS II

GRAND THEFT AUTO V

THE LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN

RED DEAD REDEMPTION

THE WITCHER 3

https://www.youtube.com/watch?v=lhUpx4QHuaw

FINAL FANTASY VII

GEARS OF WAR

NOT A HERO

PRINCE OF PERSIA

https://www.youtube.com/watch?v=TXeST0NMtic

HALO 3

MASS EFFECT 3

THE LEGEND OF ZELDA: A LINK TO THE PAST

FAMICOM WARS

THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM

FALLOUT 3

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар