Френското списание Lui ни зарадва с прекрасен декемврийски брой, поне от мъжка гледна точка, включващ 12 международни модела, които и по някакво съвпадение са... голи.

Не, че имаме нуждата обезателно да търсим причини за подобен ход, напротив, но все пак е нужно да споменем, че има и добра кауза, стояща зад всичко в случая.

Декемврийският брой на Lui включва и интервю с кмета на Париж Ан Идалго, а печалбите от включения към броя календар ще бъдат насочени в помощ на борбата с рака на гърдата.

Сред моделите, които се съблякоха за Lui, са Джордан Дън, Каролин Мърфи, Амбър Вайета и Лара Стоун, докато самите фотографии са дело на дуото Луиджи & Янго - същият екип от фотографи, които стояха и зад събличането на легендарната Наоми Кембъл за октомврийския брой на списанието.

Предлагаме ви и част от фотосесията за октомврийския брой на френския Lui.

Джордан Дън
Джордан Дън
Амбър Вайета
Амбър Вайета
Каролин Мърфи
Каролин Мърфи
Изабели Фонтана
Изабели Фонтана
Лара Стоун
Лара Стоун
Мариакарла Босконо
Мариакарла Босконо

Тони Гарн
Тони Гарн

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар